Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Kraukšķīgs ābolu pīrāgs

Kraukšķīgs ābolu pīrāgs

Ābolu biezenis ar sāļajām drumstalām

Ābolu biezenis ar sāļajām drumstalām

Ābolu ievārījums ar karameļu garšu

Ābolu ievārījums ar karameļu garšu

Āboli ar mandeļu saldo masu

Āboli ar mandeļu saldo masu

Viegli pagatavojama ābolkūka

Viegli pagatavojama ābolkūka

Ābolu dzēriens

Ābolu dzēriens

Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu

Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu

Ābolu mafini ar drumstalām

Ābolu mafini ar drumstalām

Ābolu ievārījums ar ingveru

Ābolu ievārījums ar ingveru

Ābolkūka bez glutēna

Ābolkūka bez glutēna

Ābolu želeja ar ābolu brendiju

Ābolu želeja ar ābolu brendiju

Ābolu zupa

Ābolu zupa