Laiks maizes cepšanai

Ja mīlat cept maizi, tad lieti noderēs, ja mājās vienmēr būs nepieciešamās sastāvdaļas. Iesākumam pietiks ar raugu, dažādu veidu miltiem un „Dansukker” sīrupu. Vai nevēlaties pamēģināt izcept maizi no pašu gatavota ierauga? Tas nebūs sarežģīti! Maize, kas pagatavota no ierauga, ir ļoti veselīga un ilgi uzglabājama. Pagatavošanas iespējas un veidi ir neskaitāmi.

Maizītes ar sieru un šķiņķi

Maizītes ar sieru un šķiņķi

Rupju rudzu miltu maizītes

Rupju rudzu miltu maizītes

Pikantie kukuļi

Pikantie kukuļi

Ierauga kukuļi

Ierauga kukuļi

Valriekstu kukuļi

Valriekstu kukuļi

Kraukšķīgie plācenīši

Kraukšķīgie plācenīši

Plēkšņu kviešu plāceņi

Plēkšņu kviešu plāceņi

Bagātie kukuļi

Bagātie kukuļi

Rudzu maizītes ar rozīnēm

Rudzu maizītes ar rozīnēm