Latviešu šefpavāru receptes

Divi no Latvijas labākajiem pavāriem sadarbībā ar Dansukker pagatavojuši jaunas receptes, kas balstās latviešu virtuves tradīcijās, bet ir pagatavotas radoši un modernā izpildījumā.
Kaspars Jansons ir viens no talantīgākajiem Latvijas pavāriem. Viņa vadībā restorāns „Bergs” ir ierindojies Eiropas labāko restorānu sarakstā.
Lauris Aleksejevs, pēc pirmās izglītības kordiriģents, savā virtuvē visu rada kā ar burvju nūjiņas mājienu. Laura receptes ir vienkāršas, viegli pagatavojamas, bet vienlaikus neparastas un izcili gardas. Lauris ir šefpavārs restorānā „36. līnija”.
Abi pavārmākslas meistari Jūsu uzmanībai piedāvā gan pusdienu ēdienus, gan desertus, gan atspirdzinošus dzērienus, kā arī uzkodas, cepumus un saldumus.

Vista saldskābā mērcē

Vista saldskābā mērcē

Cūkgaļas karbonāde ar kauliņu apelsīnu marinādē

Cūkgaļas karbonāde ar kauliņu apelsīnu marinādē

Liellopu fileja ar Rīgas Melno balzamu un tumšo sīrupu

Liellopu fileja ar Rīgas Melno balzamu un tumšo sīrupu

Timiāna smilšu mīklas cepumi

Timiāna smilšu mīklas cepumi

Dzērveņu mohito

Dzērveņu mohito

Vaniļas saldējums

Vaniļas saldējums