Grilējam!

Gari, silti vakari un grils. Šīs divas lietas raksturo latviešu vasaru. Grilē mājās vai ņem grilu līdzi piknikā. Nevienam nav jāstāv virtuvē pie plīts, jo pie grila var darboties visi. Cepšanai uz grila der viss – gaļa, putnu gaļa un zivis.

Uz iesma cepta vistas fileja ar pupiņu salātiem

Uz iesma cepta vistas fileja ar pupiņu salātiem

Cūkgaļas marināde

Cūkgaļas marināde

Āzijas ingvera marināde

Āzijas ingvera marināde

Garneles ar laima sviestu

Garneles ar laima sviestu

Saldskābā čili marināde

Saldskābā čili marināde

Saldskāba marināde vistas gaļai

Saldskāba marināde vistas gaļai

Laima un ķimeņu marināde

Laima un ķimeņu marināde

Glazēti laša iesmiņi

Glazēti laša iesmiņi

Grilētas vīģes

Grilētas vīģes