Sastāvdaļas
1 kg kivi
500 g upeņu
800 g vīnogu
400 g jāņogu
1 citrona miza
660 g (2 paciņas) Dansukker Marmelādes cukura
Instrukcijas
Katlā uzkarsē no kātiņiem atdalītas jāņogas (ūdens nav jāpievieno). Tās karsē, kamēr izšķīst. Tad pievieno nomizotus, sagrieztus kivi, vēlreiz visu uzkarsē. Masu sastampā, pievieno upenes, cukuru, uz pusēm pārgrieztas vīnogas, un pierīvē citrona miziņu. Vāra 15 minūtes, karstu pilda burkā, aizvāko un uzglabā vēsumā.
Receptes autors – Irlavas bērnu nams
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.