Sastāvdaļas
200 ml netrekna skābā krējuma
150 ml saldā krējuma
20 g Dansukker putukrējuma
10 g Dansukker Vaniļas cukura
600 ml drupinātu bezē cepumu
Mērcei
250 g ogas pēc izvēles
100 ml ūdens
75 g Dansukker pūdercukura
Dekorēšanai
50 g smalcināti lazdu rieksti (pēc izvēles)
Instrukcijas
Vispirms gatavo mērci. Visas mērces sastāvdaļas katliņā uzvāra 2 minūtes un noliek malā atdzesēties.
Saldo krējumu saputo ar abiem cukuriem stingrā putukrējumā. Iemaisa arī skābo krējumu. Krējuma masu kārto kārtās pamīšus ar bezē cepumiem un ogu mērci. Pārkaisa ar riekstiem un pasniedz nekavējoties.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.