Vasaras virpulis

4 porcijas
Vasaras virpulis
(0 )

Sastāvdaļas

200 ml netrekna skābā krējuma
150 ml saldā krējuma
20 g Dansukker putukrējuma
10 g Dansukker Vaniļas cukura
600 ml drupinātu bezē cepumu

 

Mērcei
250 g ogas pēc izvēles
100 ml ūdens
75 g Dansukker pūdercukura

 

Dekorēšanai
50 g smalcināti lazdu rieksti (pēc izvēles) 


Vispirms gatavo mērci. Visas mērces sastāvdaļas katliņā uzvāra 2 minūtes un noliek malā atdzesēties.

 

Saldo krējumu saputo ar abiem cukuriem stingrā putukrējumā. Iemaisa arī skābo krējumu. Krējuma masu kārto kārtās pamīšus ar bezē cepumiem un ogu mērci. Pārkaisa ar riekstiem un pasniedz nekavējoties.

Šo recepti sastādīja

Dansukker