Sastāvdaļas
1 kg iztīrītu mežrozīšu paauglīšu
2 glāzes ūdens
1 kg Dansukker baltā smalkā cukura
2 l melleņu
1 paciņa (330 g) Dansukker Marmelādes cukura
Instrukcijas
Rožu paauglīšus nomazgā, pārgriež uz pusēm, iztīra, pārlej ar ūdeni un vāra, līdz tie mīksti. Tad masu sablenderē, pievieno cukuru un vāra uz lielas uguns, līdz gatava. Mellenes noskalo, pievieno ievārījuma cukuru un vāra 5 minūtes, nepārtraukti maisot.
Abas masas kārto kārtām tīrās, siltās burciņās kārtās, aizvāko un uzglabā vēsumā.
Receptes autors – bērnu nams „Stikli”
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.