Sastāvdaļas
100 g sviesta
150 ml saldā krējuma
110 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
210 g Dansukker Dzidrā sīrupa
125 g tumšās šokolādes
1 šķipsniņa sāls
100 g lazdu riekstu
Instrukcijas
Katliņā izkausē sviestu, pievieno saldo krējumu. Pievieno arī cukuru un sīrupu. Uzvāra. Pievieno gabaliņos sasmalcinātu šokolādi un šķipsniņu sāls. Pa laikam apmaisot, uzvāra līdz 125 °C temperatūrai. Temperatūru pārbauda ar termometru vai ar piliena palīdzību (pilienu krēma iepilina glāzē auksta ūdens – ja piliens izveido apaļu mīkstu bumbiņu, tad īriss ir gatavs). Nepieciešamo krēma temperatūru iespējams sasniegt 30-40 minūtēs. Pievieno veselus lazdu riekstus un izlej masu uz ietaukotas paplātes (30x10 cm). Atdzesē. Sagriež gabaliņos.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.