Sastāvdaļas
200 g tumšās šokolādes
100 ml saldā krējuma
45 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
30 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
25 g sviesta
Dekorēšanai
75 g tumšās šokolādes
Dansukker nerafinētais cukurniedru cukurs
Instrukcijas
Šokolādi sadrupina. Saldo krējumu un Muscovado cukuru uzvāra un noņem no plīts. Pievieno šokolādi un maisa, līdz tā izkususi. Pievieno sviestu un turpina maisīt, līdz masa kļūst viendabīga. Ledusskapī atdzesē vismaz 3 stundas.
Veido mazas bumbiņas, katru iemērc izkausētā šokolādē un apviļā brūnajā cukurniedru cukurā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.