Sastāvdaļas
150 ml kokosriekstu piena
350 ml saldā krējuma
130 g Dansukker želejas cukura „Multi”
100 g baltās šokolādes
Mērcei
1 glāze kazeņu
Sula no 1 laima
3 ēd. kar. Dansukker Zeltainā cukura sīrupa
Instrukcijas
Kokosriekstu pienā un saldajā krējumā uz lēnas uguns maisot izkausē šokolādi. Tad pievieno želejas cukuru un uzvāra. Karstu lej trauciņos un atstāj uz 15 minūtēm, lai sastingst.
Kazenes izberž caur sietu, pievieno izspiestu laima sulu un Zeltaino sīrupu. Pirms pasniegšanas pārlej gatavajam desertam.
Receptes autors – Lauris Aleksejevs
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.