Kokosriekstu un baltās šokolādes Panna Cotta ar kazeņu un laima mērci

5 porcijas

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

150 ml kokosriekstu piena
350 ml saldā krējuma
130 g Dansukker želejas cukura „Multi”
100 g baltās šokolādes

 

Mērcei

1 glāze kazeņu
Sula no 1 laima 
3 ēd. kar. Dansukker Zeltainā cukura sīrupa
 

Instrukcijas

Kokosriekstu pienā un saldajā krējumā uz lēnas uguns maisot izkausē šokolādi. Tad pievieno želejas cukuru un uzvāra. Karstu lej trauciņos un atstāj uz 15 minūtēm, lai sastingst.

 

Kazenes izberž caur sietu, pievieno izspiestu laima sulu un Zeltaino sīrupu. Pirms pasniegšanas pārlej gatavajam desertam.

 

Receptes autors – Lauris Aleksejevs

 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu šokolādes krēms Rocky Road

Lieldienu saldumi

Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Chococoffee

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu

Pankūkas

Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Apelsīnu marmelāde

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.